HTML

Zöldblog

Hírek, trendek, fejlesztések, be- fektetések és politika a green business területéről. Minden, ami zöld, minden, ami fenntart- ható.

Témák

Friss topikok

Archívum

A blogról

2009.11.04. 14:00 Gaaast

 A Zöldblog egy hiánypótló orgánummá kíván válni a magyar blogpalettán, amely egy egészen más nézőpontból mutatja be a zöld issue-kat. az eddigi felfogás szerint az emberek a környezetvédelemmel kapcsolatos témák kapcsán hosszú hajú tüntetőkre esetleg magukat összeláncoló aktivistákra vagy más szabotázsakciókra asszociáltak. A Zöldblog véleménye szerint ma már más helyet foglalnak el a társadalmi diskurzusban a ezk az ügyek, és ma ezt szemléletet egy honlap sem tudja közvetíteni. Elsődleges célomnak tartom, hogy megismertessem az olvasókkal a legújabb tiszta trendeket, fejlesztéseket és az azokkal kapcsolatos szabályozásokat. Mindezek segítségével kívánom elérni a második célt is, ami talán a  legfontosabb: próbáljunk ezentúl ne úgy tekinteni a környezetvédelemre és a környezetvédelmi intézkedésekre, mint egy szükséges és elintézendő rosszra, hanem lássuk meg bennük mind a pénzügyi, mind a társadalmi hasznot is, ahol többen vannak, akik profitálnak, mint akik veszítenek. Idő hiányában eleinte napi egy-két poszt megírását tervezem, melyeknek alapjait a linkek között szereplő oldalak tartalma fogja adni, az én összefogalásomban.

Amennyiben bárki részt szeretne venni a blog szerkesztésében, annak jelentkezését örömmel veszem. Jelentkezni a zoldblog@gmail.com-on lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr211498364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása